YXNG VOSS

Meet YXNG VOSS

EN / NL

YXNGVOSS

Rustig, mysterieus, ambitieus én iemand die van grappen maken houdt. Rapper en Songwriter YXNGVOSS (echte naam: Rowan Voss) groeide op in een wijk waar er van alles gebeurde: Kraaiennest, Amsterdam Zuidoost. Hij kijkt terug op een leuke jeugd en was vaak buiten met vrienden of ging naar feestjes, iedereen ging altijd goed met elkaar om. 


Al op jonge leeftijd begon Voss met muziek maken en richt hij zich op verschillende genres en muziekstijlen. Oldschool is echt zijn ding, maar het kan alle kanten opgaan. Op het moment is de focus vooral op clip tunes. Zijn rapteksten moeten inhoud hebben en gaan over de dagelijkse dingen die hij heeft meegemaakt. Is er ruzie, dan gaan zijn teksten over ruzie. Is hij verliefd, dan rapt hij over de liefde; het gaat om zijn gevoel op dat moment.


Per release zijn er standaard minimaal 1000 streams en op YouTube lopen deze aantallen nog verder op. Naast een succesvolle muziekcarrière zou Voss ook een rol willen vervullen in een film. Al eerder speelde hij in een reclame en sindsdien heeft hij de smaak te pakken.


Voss is het meest trots op de muziek die hij tot nu toe heeft uitgebracht en wil met zijn muziek zoveel mogelijk mensen bereiken. Het maakt niet zozeer uit wie het luistert, dit kan en mag iedereen zijn. Met het bereik dat hij op het moment heeft opgebouwd, wil Voss zeker iets terugdoen voor zieke kinderen of ouderen. Juist voor deze mensen hoopt hij iets te kunnen betekenen.

AUDIO/ VIDEO

GET UP DATES BY EMAIL

Receive music news, playlists and videos in your inbox.

Copyright © 2000 - 2021 Minstrel Productions. All Rights Reserved. 

Privacy and cookie policy