EN / NL

BJÖRK LOMMERS

Björk is een geboren actrice, topline songwriter en zangeres. Zij groeide op in Almere, met een moeder afkomstig uit IJsland en een vader uit Nederland. Als kind zag zij de speeltuin achter haar huis als de wereld waarin zij alles aankan. Ze kende alle kinderen uit de buurt, deed haar eigen ding en trok haar eigen plan. Thuis zong zij altijd liedjes die op de radio afgespeeld werden en was zij bekend met de melodieën. Haar zangtalent werd met de jaren alleen maar versterkt en haar passie voelde tegelijkertijd ook als een roeping in het leven.


Actrice
De droom om actrice te worden werd leven ingeblazen vanaf de middelbare school. Björk blonk uit in acteren en dat gaf het verlegen meisje dat zij toen was, meer zelfvertrouwen. In het acteren vond ze haar uitweg; zij kon nu de controle hebben en in een andere rol duiken.

Ze begon aan de opleiding Film actors Academy Amsterdam en heeft dit succesvol afgerond met een diploma voor camera/stem/training actrice. De opleiding was niet altijd even makkelijk door een continue confrontatie met jezelf, echter hield Björk voet bij stuk om dit een succes te maken. In deze periode had zij ook een rol als stemactrice voor parfumerie ICI PARIS en het merk Lazy Vegan. Het jaar daaropvolgend besloot zij haar talent uit te bereiden en begon ze aan de studie Music Producer in Stavenger, Noorwegen. Nu de compositie van haar songs goed was, kon ze gaan beginnen met zingen.


Een magische stem
Björk wil met haar zang een verhaal naar buiten brengen op een manier dat je het ook echt voor je ziet. Het is haar missie om jonge meiden en jongens van 14 tot en met 25 jaar te inspireren om zich vrij te voelen. Het is niet nodig om aan een bepaalde norm te moeten voldoen. Artiesten als Maggie Rogers, Beyoncé Knowles, Alicia Keys, Post Malone zijn haar grote inspiratiebronnen als het op muziek aankomt.

Binnen 5 jaar is er geen twijfel over mogelijk dat Björk zal groeien tot een volwaardig songwriter en performing artist. Zij is vastberaden om met haar muziek mensen te inspireren met haar boodschap. She is ready for the world! 

ALBUM BJÖRK

BJÖRK

AUDIO/ VIDEO

GET UPDATES BY EMAIL

Receive music news, playlists and videos in your inbox.

Copyright © 2000 - 2021 Minstrel Productions. All Rights Reserved. 

Privacy and cookie policy